joi, 4 august 2016

5 ocazii unice sa-ti cresti biblioteca ca pe Pokemoni!

Scriu acest post cu un vechi indemn al celor de la Parazitii in minte si anume "Citeste o carte!" Iar luna august a devenit o foarte buna luna pentru a face asta. 

De ce? 

Fiindca este luna cand iti poti creste biblioteca ca pe Pokemoni cu costuri aproape la fel de mici dar cu beneficii mai mari.

Cum?

Prin o gramada de promotii. Cei de la Libris vin in ajutorul cititorilor cu super-promotii pentru luna asta. O sa vi le descriu foarte pe scurt pentru ca:
  1. Nu e nimic complicat;
  2. Mai bine intrati si vedeti direct la fata locului cum sta treaba.

1. Promotie Art

Prima promotie este la titlurile din categoria "Art". Toate comenzile > 50 lei primesc gratuit cartea "Cuvinte potrivite. Antologie" de tudor Arghezi. Detalii mai jos. Exista o sansa serioasa sa faci rost de cel putin 4-5 carti cu doar 50 de lei, ocazie destul de ra intalnita. Daca ai pe cineva pasionat de arta, go for it, e momentul!


Libris.ro


2. Promotie Libris Editorial

Toate titlurile din categoria aceasta, primesc o reducere de 30% si transport gratuit. Detalii mai jos.


Libris.ro

3. Promotie Nemira

Pentru titlurile de sub egida Nemira sunt oferite reduceri de pana la 89% si comenzile in valoare de minim 50 de lei primesc gratuit cartea "Cum m-am lasat de gandit" de Hannes Stein.Libris.ro

4. Promotia Publica

In luna august, toate comenzile ce contin cel putin un titlu Publica primesc cadou cartea "Cusca de sticla" de Nicholas Carr.


Libris.ro


5. Toate promotiile

Gasiti aici toate promotiile acestei luni oferite de Libris fiindca sunt mult mai multe decat cele prezentate aici, de doua ori mai multe. Detalii, mai jos.


Libris.ro

Nu uitati sa va abonati (dreapta sus) ca sa primiti in timp real toate reducerile.

Astept sa-mi spuneti mai jos ce v-a atras atentia din cartile de mai sus si ce ati cumparat, voi reveni cu lista mea dupa ce trec prin toata gama. :)

Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...