miercuri, 5 octombrie 2016

Cat e ceasul?

Daca nu stiti raspunsul la aceasta intrebare, inseamna ca aveti nevoie de un ceas. Da stiu, toti avem telefoane insa un ceas poate chiar daca nu mai este atat de necesar, are un alt rol.

Iti arata si cat e ora, ca toate fac astea fara sa mai aduc in discutie smartwatch-urile insa au prins in timp si un alt rol. Vorbim de exemplu de un ceas ca o bijuterie sau ca o declaratie. In mediul de afaceri de exemplu (lucru confirmat de numeroase studii in domeniu) conteaza foarte mult cum esti imbracat si ceasul.

Intr-o intalnire de business, cam acestea sunt principiile dupa care esti evaluat. Evident, un ceas poate fi si o declaratie cu privire la starea ta financiara asta nu stiu insa daca este un lucru bun sau rau.

Trecand peste aceste aspecte, imi face placere sa va anunt ca cei de la CEL au in aceasta perioada reduceri mari la ceasuri. 

Marcile reduse sunt Timbaland si Police, imaginile de mai jos va duc direct la paginile cu pricina. Din ce am vazut eu sunt reduceri frumoase si de 50% in unele cazuri. Deci daca aveti nevoie de un accesoriu nou, trebuie sa faceti un cadou unui prieten etc. acum e momentul. 

Cel.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...