vineri, 24 februarie 2017

5 idei de cadouri de martisor care te vor scoate din dilema!

Salutare. Articolul asta este pentru domni in special dar nu numai. Este insa pentru acei neajutorati care nu au nici timp si nici idei pentru cele doua zile de sarbatoare feminina ramase. 

*Click pe imagine pentru a vedea toate ideile de cadouri

Asa cum stim cu totii, ne apropiem de 1 si 8 martie, zile dedicate femeilor prin excelenta.


Asa ca, daca de 14 februarie sau de Dragobete nu ai stralucit, ai acum ocazia sa-ti iei revansa. In ajutorul tau vin cei de la carturesti, care au un targ de martisor pana pe 8 martie si de asemenea si o reducere de 20% pentru ele.

Sa trecem insa la cadouri, sa vedem care sunt acestea. 

O carte.

Eu iti recomand "Vrajitoarea din Portobello" scrisa de Paulo Coelho. Fetele sunt fani Coelho si cartile lui, mie mi s-a parut mereu un scriitor mai feminin.

De asemenea, personajul principal din carte este o tipa nascuta in Romania si calatoreste prin lume, este prototipul unei femei puternice. 

Poti incropi usor un dialog amuzant, ii poti spune ca ai luat cartea pentru ca ai regasit-o in ea. Daca are macar un pic de simt al umorului o sa te intrebe "Adica sunt vrajitoare sau ce?". Atunci e momentul in care te prefaci incurcat si-i zici ca ai citit ca personajul principal e din Romania, ca e o personalitate puternica si ca ai gasit asemanari intre ea si carte. :) 

Poza te duce direct la sursa. 


Un film

Da stiu, cine mai cumpara filme in ziua de azi? Pai tu. Iti recomand filmul de mai jos si o sticla de vin sau ceva si poti asigura o seara placuta pentru partenera dar si pentru tine. 

Iarasi, filmul de mai jos este destul de girly insa nu prea girly, astfel incat te poti uita si tu. 


Ciocolata

N-ai cum sa dai gres cu ciocolata boss, trust me. Ia niste ciocolata ca cea de mai jos si esti deja pe drumul cel bun. Pe termen lung ar trebui sa te ingrijoreze doar acel ciocan. 

Un vin

Un vin rose nu are ce sa strice nici el ca adaos la toate cele de mai sus. Ti-l recomand pe asta de mai jos, este din crama Ceptura, o crama foarte buna, eleganta. O cana

Depinde un pic de gusturi dar fetelor le plac canile, mai ales daca sunt colorate cu motive florale frumoase. Poti alege o cana ca cea de mai jos. 


Deci, ce cumparati? :)

Sursa imagini: carturesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...